trött som satan.

hej igen, nu är jag klar med håret. men jag orkar verkligen inte ta nå kort nu. ni får de imorgon istället. då kan ni få se linnet och allt eftersom de är de jag ska ha på mig. :) jag kan iallafall berätta att jag är nöjd med håret. de luktar otroligt gott efter inpackningen och de där. ska bli riktigt kul att göra sig "fin" imorgon, alltså platta det och sånt.

vad ska ni ha för er en kväll som denna? sitta hemma och bara mysa med familjen och spara er inför imorgon eller ut med kompisarna? själv har jag satt på mig mina mys-kläder, mjukisbyxor, sockor & en mysig tjocktröja. sen ville mamma och pappa se första twilight igen. så den ska jag också se ikväll. typ 1000000gången men lika bra iallafall :) väntar på att två:an ska komma ut nån gång, så jag kan tanka hem den men dom är ju inte så snabba direkt.. ;)

jag vill även berätta att jag håller på att läsa twilight serien som böcker. jag kan varmt rekommendera dom alltså. just nu har jag läst lite mer än halva tvåan och jises va bra dom är! ganska lika filmerna, och eftersom jag sett båda filmerna så ska de bli riktigt kul att läsa resten av böckerna sen! längtar redan efter att få läsa trean!! ;)

eeh, jaa de blev väldigt långt dehär.. men nu vet ni hur min kväll ser ut och lite mer saker. men jag skulle tro att vi hörs någon mer gång idag.. om jag håller mig vaken under hela filmen vill säga.. :) hehe. jaja men vi hörs väl om någon timme sissådär. klockan är ju trots allt bara 20 i 8 :) puss&kram

första boken är "om jag kunde drömma"

böckerna jag varmt rekommenderar om du inte redan läst dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0