på sjukt bra toppen humör! :-)

tjena hejsan! :-)
första inlägget här på bloggen då! :-D och jag ska väl försöka blogga så ofta jag bara kan, och jag ska fixa lite mer sen, men de får bli senare ;-)
denna vecka har bara vart så jäklans bäst! liksom, så sjukt bra väder och massssssa folk här i lilla borlänge så sjukt jäkla kul tycker jag! :-) hahah jjahru, och alla folk som är så roliga! de borde hända lite oftare här tycker jag! nästa år ska jag fasen gå på p&l! aja nog pratat om de :-) vad ska man säga om detta underbara väder då? att det är helt sjukt underbart! och vet ni vad? det har till och med blivit varmt i vattnet! så de fick väl bli och åka till långsjön med ebba, putte & julia :-) toppen kul! och just nu är jag så sjukt trött! >.< för typ i torsdags sov jag hos hanna, och då somnade vi fyra tror jag de va? och igår så skulle jag, putte& ebba sova på studsmattan, och de gick ju bra, somnade tre! haha vaknade 20 i fem på att de va sjukt kalllllllllt och ljust! så vi fick lov att gå in, och då vaknade vi 12, hahah aja myyysit att sova under bar himmel! måste göras fler gånger, hahah känns som om att jag har hur mycket hellst att skriva om, men ska ge mig nu! ska snart sova, ska nog till långsjön imån med, sen blire troligtvis träning! kanske skriver imån! harä bäääst!
pussä! ;*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0