1:a advent

åå vad jag verkligen älskar julen! den är så jäklans mysig, alla dom kalla kvällarna man bara sitter inne och har 100ljus på som lyser upp hela rummet. man sitter framför tv:n och de är något super bra program, godis-skålen med ens favorit godis ligger i famnen, man sitter där i sina allra bästa mjukis kläder. åå vad är gött. just nu är det bara snön som fattas. och den borde ju komma snart tycker jag! men den kan gärna komma nu när jag är borta, så kan de vara helt vitt när jag kommer hem igen! :-)

haha, jaha, söndag idag då, ännu en dag närmare till avfärd! satan så jag längtar nu! :-) ska bli så sjukt skönt att få komma iväg ett tag och bara ta de lugnt i solen och bara ta ett dopp i havet just då man känner för det! men de är ju trots allt 3,5 dagar kvar kan man säga. om man räknar med idag.
iallafall dagens planer är såhär:

börja med no-frågorna lite smått.
fixa bilarna så fort pappa kommer hem.
göra klart no-frågorna
äta
göra klart konsumentkunskapsfrågorna. (resten får jag ringa syster imorgon om)
duscha
plugga till tyska-provet.

ja, som ni ser så är min söndag fullsmockad med pluggning och så. så de är väl bäst jag sätter fart om jag ska hinna klart med allt i tid. måste göra så att allt är klart helst innan jag åker, eftersom betygen ska ju vara satta när jag kommer hem igen.   men jag återkommer mer ikväll om hur de gick med mitt pluggande! vi hörs!


inte långt kvar tills jag ligger här just på denna strand. nån som är avundsjuk?! :-D

Kommentarer
Postat av: ebba

jag är avundsjuk :(<3

2009-11-29 @ 13:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0