fullt upp

sitter här och pluggar so. ska nu bryta de och sätta på mig mjukisbyxorna, platta håret lite fort sen åka till mormor och äta. är riktigt hungrig nu och har ont i huvudet av allt pluggande. så jag tar en liten paus. men papperen följer med till mormor så ska jag fortsätta plugga där. de blir toppen. så får ni hålla tummarna för mig! :)

känner mig helt död om jag ska vara ärlig, kom ju hem halv tolv igår och då skulle jag duscha osv. men de vare lätt värt för filmen va så jävla sjukt bra!!!!! åååå fyfan va jag längtar tills film tre kommer om de kommer någon, men om de inte kommer någon mer så är de jääääääävligt dåligt slut. men jag tror de kommer mer :) jajaj vi hörs imorgon måste sticka nu. sköt om er! PUSSSS!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0