som vanligt.

plugga, plugga & plugga. engelska provet ska jag göra imorgon som jag inte gjorde i fredags. men jag tänker inte plugga ihjäl mig för det iallafall. för jag är faktiskt sjuk, och de började redan i helgen. så anna-clara få faktiskt acceptera att de kanske inte går så bra för mig. men så äre. jag och hanna kommer säkert byta till cp-gruppen också och de blir ju finnemang. de blir inge löket för mig idag, känner att jag orkar verkligen inte. men imorgon ska jag nog dit :)
ska även lägga mig och läsa svenska läxan nu. eftersom jag inte gjorde de på lektionen för då satt jag hanna & adam och pratade om adams framtid som pappa. hohoho gu så kul de va. och så filmade hanna och ni skulle sett adams min när han såg att vi filmade! hahaha fyfan va kul de va!! jaja måste fortsätta plugga nu, är lite baksugen faktiskt! så de får nog bli nåt bakverk ikväll om vi har något smaskigt hemma. jaja vi hörs mer ikväll! PUSSSN!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0