fredag imån <3

åååå äntigen är det fredag imån!! :D:D fast jag har prov imorgon bitti och jag har inte tränat nåt än (y) alltså jag har verkligen ingen ork. jag är helt slut! jag vet inte vad de är med mig alltså. men jag ska iallfall lägga mig nu och läsa lite.

imorgon<3 så är det partiiii hos erica! ååå satans va kul vi ska ha :D så det blir nog dåligt med uppdatering då med.. (som vanligt) men de är vi ju vana vid ;) sen på lördag blir det förhoppnings vis ompisarna :D så då kanske jag inte uppdaterar förns lördag kväll om jag har ork. men förhoppningsvis så kommer det massa bilder sen fredagen, kanske lördag också? får se om det blir några. annars kommer det massa uppdateringar på söndag. då vi har avslutning med forbollen.

men gud va jag babblar nu måste jag verkligen plugga. men jag har hört att de inte ska vara så svårt som tur är. hoppas på de iallafall. men jag är ju ganska så intresserad utav bakning, matlagning och sånt, så de ska väl gå bra. men nu får ni slurra sött inatt.

hare prutti najs.

pusssn!  /amanda ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0