hatar torsdagar.

hejhopp! åå äntligen är torsdagens alla lektioner av klarade :D:D känns så skönt! :) nu ska jag gö mig nåt att äta, sen ska jag kolla ett avsnitt utav riverside, sen ska jag skriva klart uppsatsen på so:n (Y) sen kanske de blir löket med hanna panna lingon fjanna :) vi får se. hoppas det iaf :) nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna klart! justja, kemi provet gick inte så värst bra, men bättre än förväntat. skriver mer ikväll om jag hinner!

(därför passar jag på att kö dagens, eftersom jag vet inte hur det blir med bloggning iväll.)


dagens bra: det gick bättre än förväntat på kemi provet iaf. men inte tillräckligt.
dagens dåliga: jag och denice har typ inte gjort ett skit på matten den här veckan för vi fattar igenting! och då menar jag verkligen INGENTING!!! ;)


pusss! /amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0