14.51 - jag behöver skaffa en riktig kamera, jag vet!


Här i våran familj är det jag som får äran att slå in paketen. Och för en liten stund sen fick jag slå in pappas paket. Jag tycker det är kul att experimentera lite så jag brukar göra ganska olika paket. Idag körde jag på vitt och ljus blått rutigt papper. Slog in helt vanligt men sedan vek jag en remsa över. Vek sedan en rosett utav pappers remsor jag klippte ut själv. Och satte på en lapp som jag ska skirva på sen. När jag gör rosetten behöver jag inte ens tänka längre! Jag och mamma gjorde cirkus 200 sånna där till min morbrors bröllop som bordsdekoration, så nu sitter det i ryggmärgen! Haha

Nej nu ska jag vila lite på sofflocket innan alla gäster kommer och det blir fullt hus hela kvällen. Vi hörs lite senare ikväll när alla har gått. & tills dess, ha en fin onsdagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0