21.46 - vad är det som händer med mig?

Jadu det kan man faktiskt undra alltså. Dom som känner mig, dom behöver inte ens känna mig väl, dom iallafall, dom vet hur jävla extremt otrolig jag är på att inte hålla mitt rum rent och fint och städat. Alltså jag skäms ibland att ta hem någon för det ser förjävligt ut på mitt rum alltså.

Och just idag har jag bråkat med min mamma och pappa otroligt mycket om det här. Dom har gnällt och tjatat exakt varenda timme. Och jag har indragen månadspeng tills dess att jag börjar sköta städningen bättre (dock är det bara att hålla golvet rent från kläder och annat skit, för dammsuga och allt sånt gör min mamma!) Så idag har jag haft en sjukt tråkig dag och bara legat och surat på mitt rum. Så nu har jag bestämt att jag ska slå på min underbara (nya) spotifylista på högsta volym (nästan iallafall. ;) ) och städa mitt rum, så kanske mamma och pappa blir glada och jag får min månadspeng iallafall! Haha! Man kan ju alltid hoppas iallafall... ;) hehe aja LATEROOOO :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0