21.07 - älskar att vara förkyld!

Fyfan va bra ni va idag tjejer. Jag är otroligt stolt över er!!!!! Tyvärr förlorade vi på straffar, men fan så duktiga ni va! Jag finner inte ord. Ni som inte var där och såg alltihopa kommer aldrig kunna förstå!
Nu är jag iallafall hemma och sitter i soffan och fryser som en gris och kollar på Fångarna på Fortet. Direkt efter det hoppar jag in i duschen så jag får upp lite värme i kroppen. Efter det lägger jag mig och tränar lite svenska glosor och läser lite fysik och sen sover jag. Med hopp om att jag kommer kunna ta mig till skolan imorgon. Som jag känner just nu vill jag bara dö typ. Fast nee. Men jag mår verkligen inte alls bra! Så vi hörs imorgon, och hoppas ni har klarat er från skolan-har-börjat-sjukan!
Typ såhär känner jag mig just nu! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0