12.55 - Goder morgon!

God morgon på er!

Jag var helt slut igår så jag bara kollade på film efter film. Sen somnade jag gott i min egna säng. Sen passade jag på att ta mig en extra lång sovmorgon, och vaknade inte förens tjugo över tolv av att min mamma började köra med den där förbannade jävla skit dammsugaren!!! Då gick jag upp och käkade lite frukost, och nu sitter jag här..

Ska nog börja försöka få på mig lite kläder, och se vad dagen har att erbjuda. Är lite sugen på att ta mig till Kupolen, men ändå känns det inte sådär jätte frestande att cykla när det är nästan snöstorm ute.. Och jag vill inte betala 34 kr när det är nyår imorgon.. Hehe

Nu vill jag har sommarvärme!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0