19.10 - duktigt

Nu har jag vilat en hel del, kollat på massa film, och så har jag faktiskt pluggat lite. Jag har nästan gjort klart alla frågorna till provet. Har tre kvar som Fia får hjälpa mig med!:)
Nu hade jag faktiskt tänkt gå och göra lite soppa och försöka få i mig. Har absolut ingen matlust över huvud taget, men man måste ju äta för att bli frisk, och eftersom min hals är tjock som jag vet inte vad så borde jag ju iallafall få ner lite soppa. Efter det bänkar jag mig i soffan framför Ph och sen någon braig film. Blir som det ser ut nu hemma imorgon med. Men då blir jag tvungen att gå upp tidigt för att plugga! Fan när man är sjuk ska man ju få bara vara hemma och inte göra ett skit! Skönt att det är sista provet och om exakt en vecka har jag jullov nu. Gött, bara jag kan bli frisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0