21.07 - gaaalet

Idag har jag skrivit mitt sista prov för detta år. Det har gjort att idag har jag gått med mungiporna uppe vid öronen! Det känns så obeskrivligt skönt. Nu kan jag göra det jag känner för, och framförallt lägga mer tid på bloggen.
Idag när jag kom hem från skolan la jag mig och sov. Senare åkte jag iväg med min kära bror till Kupolen och köpte julklappar. Nu har jag bara en julklapp kvar att fixa. Sen är jag klar.
Så nu ska jag verkligen bara njuta av min ledighet som jag får på tisdag, och baka och mysa med mina nära och kära. Precis det som man ska göra när det är såhär i juletid. Men framförallt ska jag bli frisk. Satan så jag har snytit mig idag! Annars har det varit en ganska chill dag. Och så kommer den förbli. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Kenza & Tyra show, sen hoppa in i duschen, och efter det klicka igång en film, och sedan sova. Fan vilken nice torsdag. Och imorgon gör jag min sista skolfredag detta år. Det känns helt fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0