börjar bli bättre.

nu känns det som att min hals börjar bli bättre, jag har inte ont och jag är inte lika hes längre! känns super duper skönt!

nu ligger jag iallafall nyduschad i sängen. direkt efter det här ska jag gå och borsta gaddarna. sen ska jag läsa biologi det sista jag gör av denna underbara tisdagskväll. haha eller inte. men plugga ska jag göra iallafall lite. läsa in det där sista lilla extra liksom..
iallafall så är det onsdag imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. det visar sig somsagt imorgon. kanske ska jag bara vara hemma? skulle va rätt chill, men ändå så jäklans tråkigt ;) jaja vi hörs imorgon och då slutar jag runt halv två! fast har prov sista lektionen så jag slutar förmodligen tidigare! men vi hörs när jag kommit hem. tills dess, sov gott!
(ps. det går inte att ladda upp bilder för mig nu! gud vad de krånglar hela tiden!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0