ansiktsmask & hår inpackning! (Y)

jag såg aldrig filmen hehe, utan jag fastnade vid ihop byggandet av bänken. haha! jaa men pappa höll på att bygga ihop bänken de köpte igår och så var beskrivningen hur konstig som helst så jag fastnade där! jag började vid tre och den är nog precis klar nu! ja då kan ni tänka er hur svårt de va! fast vi åt vid fem/halv sex. men ändå!

men nu ska jag gå in till badrummet och göra en ansiktsmask och hår inpackning och göra mig "fin" ska bli riktigt skönt! har så jäklans ont i magen. alltså uppe i magen! så det ska bli skönt och "varva" ner och sen slå ner sig framför det ny om mublerade rummet och kolla på blåsningen och sen troligtvis wallander. känns som en riktigt skön söndag! :) men vi hörs när jag är klar med allt och då säger jag godnatt då! hejsålänge! :)

en vanlig söndags-outfit! haha orkade inte ens sminka mig idag. men otroligtskönt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0