chill

hejsan, blev inge bastu idag. hinner helt enkelt inte. eller jo de skulle jag ha gjort om jag hade velat hinna men nu orkar jag inte. hehe hängde ni med? ;) iallafall så har jag precis duschat. ska dra mig till farmor och lämna tillbaka cykeln alldeles strax. efter de tänkte jag faktisk fixa bilderna(!!) :) de blir väl bra? japp de blir det.

åå hur mår ni annars då? själv orkar jag ingenting känns de som. gick upp vid halv fem/fem. känner mig helt död om jag ska vara ärligt. ont i huvudet har jag också. måste verkligen vila upp mig tills på måndag! börjar kännas som att jag håller på att få ont i halsen, och de får jag bara inte! måste vara pigg och i form då.

nej nu måste jag åka om jag ska komma hem någon gång. vi hörs om ett tag med lite bilder. ha det fint så länge.


jaa jag bjuder som fan på den här bilden. men de är så jag ser ut just nu. förjävlig. hejdå

Kommentarer
Postat av: Ebba

Det är ju kul att du har börja lägga upp lite bilder då och då :D

2010-01-01 @ 20:59:54
URL: http://ebbaagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0