myspys

ny duschad och mys kläder på mig! känns som en toppen bra laddning inför sm-kvalet imorgon! jag har ett par sjukt mjuka leggings, sockor upp till smal benen och en tjockis tröja. håret uppslängt i en bulle. åå vad jag ska gosa ner mig i soffan framför let's dance ikväll! :) någon mer än jag som ska se det? :) kommer säkert tröttna efter ett tag, vilket jag brukar göra men jag ska ge det en chans, finns ändåså inget annat bra och se så. de får bli bra det! :)

eftersom jag har sm-kval imorgon och har samling klockan åtta imorgon bitti och finalerna är klockan halv fyra i lugnet så kommer de inte bli så mycket till uppdateringar imorgon. inte förns sent imorgon kväll när jag kommit hem och duschat och så. och sen kommer heller inte mina kusiner hit ikväll, de är alldeles för kallt så dom kommer nästa helg eller helgen där på.
men iallafall så ska jag försöka blogga på som attans nu medans jag bara sitter hemma ikväll! :) hehe men vi hörs lite senare som vanligt igen då! :)


hehe vilka snygga ägg jag åt till frukost idag va? :) + aromat det är sjukt gott! later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0