17.05 - konfimerad och klar! :D

Hej! Nu är P&L slut och sommarens bästa vecka är också över... Har verkligen haft så äckligt kul att det finns inte ord! Vill bara spola tillbaka tiden så jag kan njuta ännu mer!! Men om ett år är det tillbaka igen och jag längtar som faaaan!
Bilder och sånt kommer komma upp inom kort, beror på när Ebbsan skickar dom. :)
Idag har jag haft konfirmationen, så nu är den skiten ur världen och det är äckligt skönt att få fylla plånkan med sköna pengar inför morgondagens tripp till Stockholm. :) Äntligen fylla garderoben med lite nytt. :)
Jag kom somsagt hem klockan halv fyra efter ca 2 timmars snack med sköna Leksingar! Och så gick jag upp sju imorse så jag har bara sovit tre timmar så jag tänkte kö igång en film och slumra till en liten stund, sen ska jag klippa gräset och sen ska jag packa å så inför Stockholm. Men vi hörs lite senare. Hoppas ni har det bra! :)
Två super bra bilder, naat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0