16.01 - lite snabb update

Känner mig en aning sliten efter kvällens, nattens & dagens aktiviteter eller vad man ska kalla det. Vi har gjort allt från att åka cross till att jaga kossor till att bara sitta å snacka vid vattnet på en brygga. Är väldigt nöjd med kvällen natten dagen. Och bilder kommer så fort jag fått dom av Emmsen!! :)

Trots att jag är helt slut efter all cykling och bara tre timmars sömn, (knappt det) så ska jag iallafall åka iväg och kolla på min träning, eftersom jag blev sjuk av att jag badade igår troligtvis kan jag inte vara med, men får titta på istället, och sen direkt efter det åker jag på min fina vän Puttes dop! Ååå så kul det ska bli! Men nu har jag lite bråttom, Denice kommer väl snart. Så, vi hörs nog ikväll! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0