16.13 - hej!

Idag har det pratats och spelat teater om Jesus! Haha ååå konfirmation..................................
Bara fyra konfirmationsdagar kvar sen är det över vilket känns otroligt skönt måste jag säga! :) Då börjar mitt sommarlov på riktigt! Jag längtar redan!!

Just nu sitter jag och laddar hem lite filmer inför den kommande helgen, som ska spenderas i Siljansnäs i husvagn (tält för min och Ericas del) och med 7 andra familjer. En tradition vi har som är väääldigt rolig! Jag och Erica ska somsagt sova i tält, och jag tänkte ta hem lite filmer om vi får lust till att kolla på film. :) Men så länge tänkte jag ta och börja packa, vilket är en hel del som ska med. Tält, luftmadrass, kläder för alla väder osv osv.. Så det är väl bäst jag sätter fart. Men först måste jag äta, MAGEN KURRAR!

Bild ur arkivet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0