16.20 - slut på praon tyvärr!

Nu har jag gjort min sista prao-dag. Kommer verkligen sakna det! Har haft så sjukt kul! Haha men nu är det bara att gå tillbaka till skolbänken å börja plugga. ÅH FYFAN I HELVETETS JÄVLA PISS SKIT FAN VA TRÅKIGT heter det på ren svenska. ÅÅÅ jag orkar verkligen ingen mer skola.

Nej nu orkar jag inte tänka på det. Jag har ju för tusan en heeeeel helg framför mig! :) Ikväll ska jag ut på något riktigt skoj! Ska strax börja gå för att möta Hanna. Sen blir det ut på något mer :) Vet inte när jag kommer hem, men det visar sig helt enkelt! Ha en fin fredag om vi inte hörs nå mer idag så hörs vi imorgon! Pusselipusspuss♥

Let's go to party! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0