20.52 - hemma för länge sen. / lite till står jag ut med

Kom hem för några timmar sedan. Mina kusiner följde med hem hit, och så gick dom för en liten stund sen. Efter det så har jag hunnit stoppa i mig lite käk.
Dom flesta brukar ofta skriva/säga att dom är så trötta på vintern, det är bara jobbigt och kallt och allt de där. Dom vill ha vår och sol och grejer! Men jag är lite tvärsemot. Självklart har jag hellre sommar än vinter. Men när vintern väl är här så tycker jag att den är så himla mysig! Jag tycker det är tråkigt med vår. Jag skulle hellre hoppa över den och ha sommar direkt isåfall. Jag tycker det är mysigt med mycket snö och träden är så vackra i sin vita färg!♥ Man får krypa ner i sin gosiga dunjacka och sätta på sig mössan och vantarna. Men det får inte bli för kallt! Då måste jag hålla med om att vintern är för jäklans dryg! Ska jag vara ärlig så har jag gärna vinter i kanske två/tre veckor till. För jag vill hinna med lite mer skidor. Men sen kan sommaren gärna få sätta fart och komma. Bara vi slipper slasket. För de hatar jag.

Nej nu ska jag nog ta mig en titt på en film kanske. Som ni redan vet vid det här laget är inte min rygg i det bästa skicket. Så inatt ska jag proppa i mig lite alvedon så jag kan sova sen. Hör av mig snart igen om hur morgon dagen ser ut. Och då det även är fredag!♥

Bilden är tagen med mobilen och därför inge bra kvalle. Och jag vet att jag la ut den nyligen, men typ den enda bild jag har med snö på! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0