21.49 - jag har haft det super idag!

Hemma efter en toppen dag i Sälen! Har verkligen haft det bra idag! Jag tänkte precis skicka ett inlägg från mobilen då vi kom på att jag inte kommit ihåg och aktivera det hemma innan. Så det blev ju inget med de, men jag ska fixa det tills nästa gång. Jag lovar!

Jag har verkligen haft det toppen idag somsagt. Och lite bilder togs, och förhoppningsvis kommer dom upp imorgon. För Ebba har dom flesta. Just nu ligger jag i sängen, heelt död, svin ont i hakan, har troligtvis förfrusit mig.... trots att det va -3 grader så blåste det nå hemskt. Fy sjutton va kallt det va längst upp på toppen! Men nu ska jag gå och borsta gaddarna sen ska jag strax sova. Gick ju upp klockan halv fem imorse, har åkt skidor hela dagen och inte sovit något sen dess. Så jag berättar mer imorgon istället. Och då berättar jag vad som står på schemat för mig! Ha det super duper bra tills dess! Godnatt pussar♥

Hej jag heter Amanda och älskar mobil-bilder + att vi bjuder som fan! Harehej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0