20.56 - irriterande

Jag måste bara få skriva. Något jag verkligen stör mig på är när man säger (nu tar jag bara detta som ex.) ååå gud vilka snygga klockor dom har på Ur&Penn. Så jäkla härliga färger. Och så kommer någon annan och säger, nej fyfan jag tycker inte alls dom är nå snygga. Och sen när dom blir "populära" som tex Jet set. Då bara fyyfan vilka snygga klockor dom har på Ur&Penn!! Okej visst man kan väl ändra åskit så, men fan inte tycka dom är skit fula och sen bara för att alla andra tycker dom är snygga så tycker den andra det också helt plötsligt. Sånt här händer hela tiden och det stör mig som fan.

Hahah låter helt bitter, men så är inte fallet! Jag tycker bara att det är störande när folk inte vågar stå för vad dom tycker! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0