17.56 - if i were a boy, even just for a day

Jag är helt slut alltså! Inatt sov jag ändå väldigt bra och vaknade första gången klockan tolv! Oftast brukar jag få sms på morgonen, vilket jag även fick imorse, och då brukar jag vakna utav att det durrar, men dom två senaste dagarna har jag inte vaknat utav det heller! Ska bli skönt och få åka och kolla om jag har brist på järn eller något liknande, eftersom jag är så trött hela tiden! Det är faktiskt riktigt riktigt jobbigt! Och det tar på mina krafter något enormt. Jag är inte den som ligger hemma efter skolan varje dag egentligen, men nu den senaste tiden har jag liksom inte orkat något annat! Jag har sovit två timmar varje dag efter skolan istället!

Hur som haver, nu har jag gjort allt jag kan i läxväg. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan invänta min bror som ska få hjälpa mig med det sista. Jag ska även låna hans dator sen när jag ska skriva praorapporten eftersom jag har virus på min.. Och min bärbara suger verkligen aaaaapballe. Haha jaja så jag babblar. VI HÖRS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0