23.07 - allt annat än plugga som vanligt

Ehee, jadu morgon dagen kan bli en intressant dag. Skulle ju plugga på som fan till provet idag, men det gick ju som det gick! Hängde på pappa istället i några timmar och hjälpte honom med lite arbete, himla kul faktiskt! Men det blir nog inte lika kul när det kommer gå piss på provet imorgon... Men för att göra det något lättare tänker jag nu hoppa i säng så jag inte är dö trött imorgon iallafall.
Efter skolan kanske jag ska gymma, beror på hur jag känner mig, annars ska jag skriva idrotts skiten med Ebba, och sen ska jag plugga matte. Får se om vi hörs nåt. Ha en bra torsdag iallafall, och var försiktiga så ni inte halkar! Hihi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0