21.37 - shuuueee

Nu ska jag lägga mig och läsa igenom fysiken någon gång till. Sen kolla på en film och sen ska jag väl antagligen sova.. Ska till skolan imorgon iallafall, känner mig lite bättre så det blir perfekt. Har ju prov och sånt, men det ska nog gå bra. Hoppas jag iallafall. Men börjar inte förens nio så då blir man utvilad så man kan prestera bra!;-)
Imorgon är det hur som haver fredag, vilket innebär HELG! Imorgon tror jag det blir ganska lugnt. Men på lördag ska jag vara med mina tjejer och ha det hur jävla bra som helst, berättar mer sen. På söndag åker jag till Enköping med laget för att se Sverige-Norge. Så ja fullspäckad helg! Men en riktigt bra helg kommer det bli! Men vi hörs imorgon!
Bara tre veckor kvar tills jag äntligen får åka till Stockholm igen, fan så jag längtar!!♥

Kommentarer
Postat av: Sandra - I Min Rosa Bubbla

Jag hade Anette och Felicia på besök, det var riktigt kul :)

Vad ska du göra i helgen då? :)

2010-10-08 @ 09:37:04
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: steph

kikar in! Vad händer denna fredagskväll? =)

2010-10-08 @ 15:16:43
URL: http://stephaniebell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0