22.23 - natti pussi

LÖÖÖK! Haha men fan så skönt det är när man är helt slut och man verkligen känner att fan va gött, nu har jag verkligen sprungit bort det där jävla godiset.
Nu ska löken (jag alltså, haha) hoppa in i duschen, och sen ska jag SOVA. Fan vilken härlig känsla alltså. Orkar inte ta tag i tyskan idag. Utan gör det imorgon istället. DÅ ska jag rå plugga. Lika så tisdag och onsdag. För jag måste verkligen lyckas på det där provet, annars blir det iiiinte bra kan jag säga!
Hehe aja vi hörs mer imorgon, då det är måndag. Ny dag, ny vecka innebär nya tag! Imorgon slutar jag kvart i tre, och där efter måste jag hem och plugga. Så vi får se hur mycket vi hörs. Men något blir det iallafall. Puss!
Ps. Och för er som har missat det, kom ihåg att idag är det den 10-10-10! Hahah

Kommentarer
Postat av: Sandra - I Min Rosa Bubbla

Den var jätte bra :) Synd att den gick så fort bara :)

2010-10-11 @ 10:52:00
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0