22.35 - en av mina cp drömmar

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs. Inatt hoppas jag på en "lugn" natt. Den senaste tiden har jag börjat drömma jätte konstiga saker. Vissa väldigt bra så man inte vill vakna, och vissa lite mindre trevliga. Inatt drömde jag en jätte obehaglig dröm, och det va att jag höll i ett bowlingklot, och jag måste hålla i det med båda händerna, för annars drogs det ner i backen, och självklart släppte jag den med ena handen, och så stod jag nära en vägg och då slog jag i huvudet i först väggen sen glovet, och så svimmade jag lite halvt. Sen var det någon som sa -Amanda öppna ögonen jag vet att du är vaken! Men det gick fan inte, jag hörde vad personen sa men vart ändå halvt borta på något vis, sen sa personen -Du kommer inte komma ihåg något utav vad jag säger men jag vet att du är vaken så öppna ögonen! Och så höll det på. Jag reste mig, ramlade och slog i huvudet, svimmade och bla bla. Det går inte riktigt att beskriva den där känslan jag hade, men den va riktigt obehaglig!
Jaja nog snackat om mina drömmar, haha! Nu ska jag bara gå igenom tyskan en sista gång, sen ska jag få krypa ner.
Imorgon är det tisdag, och som vanligt har jag en jävla massa plugg. Från det att jag kommer hem tills jag ska lägga mig. Men jag hoppas jag ska hinna skriva något iallafall! Men tills dess, sov gott och ha en fin dag imorgon! Natti♥
Nu är jag trött på att vara trött hela tiden. Nu vill jag bli den pigga Amanda igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0