22.43 - jag saknar alla underbara kvällar

Nu är jag hemma igen! Trött som vanligt och en fot jag knappt kan gå på.. Vet inte alls vad det är för fel, men ont gör det som in i helvete på ren svenska. Ska väl strax slå på en film, läsa lite bok och bara njuta av denna lördag. Hade hellre vart ute på galej, men nu har jag ju vart bort, och så min fot är ju ett stort problem i det hela... Nästa helg kommer jag nog heller inte kunna vara ute nåt, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag inte babbla en massa skit. Vi hörs!
Här får ni en bild från Granny, saknar verkligen alla roliga kvällar jag haft den här sommaren/hösten. Fan så bra det vart!!!! Vill bara spola tillbaka tiden!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0