15.24 - älskade web cam (L)(L)(L)(L)

Hemma från Falun nu! Blev ett par dojjor rikare! Känns skönt, för att gå runt i converse mitt i vintern är inte direkt det varmaste. Haha kan iallafall visa er bilder sen. Idag eller imorgon ska jag iallafall beställa en kamera vilket känns sjukt bra! Behöver verkligen en så det kommer att bli bra investerade pengar.
Nu ska jag iallafall lägga mig på sofflocket ett tag och glo på film. Sen mååååste jag skriva lite på min uppsats och göra lite engelska. KUL lördag!! Men men skjuter man upp allt hela tider blir man tvungen att sitta på helgerna, får skylla mig själv helt enkelt. Haha HEJDÅ vi hörs lite senare med bilder på skorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0