23.13 - hahaha ny bild!!!!!!!!!!!!!

Det sket sig med kameran och sjalen, ska kolla runt lite mer. Haha åå vad jag är velig alltså! Men jag vill ju inte ha nå skit när jag väl slår till, så bäst jag kikar runt lite mer först.
Nu har jag gjort både engelskan och skrivit lite på min uppsats. Sen hade jag helt glömt bort svenskan så den fick jag göra också! Nu ska jag bara skriva den sista meningen på Centern sen ska jag gå och lägga mig! Imorgon väntar en fullspäckad dag. Först skola till kvart i tre, efter det ska jag direkt till sjukgymnasten (hahah önska mig lycka till!) sen hem en snabbis för käk och lite annat, sen iväg med Jullan Bullan på Brage match! :D Så är nog inte hemma förens runt nio halv tio skulle jag gissa på. Men jag ska försöka mobilblogga om jag kommer ihåg! Haha men iallafall, ha det bra så hörs vi någon gång imorgon. Gott sov, pussinussi!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0