19.38 - helt DÖD

Alltså jag är heeeelt slut!! Den här helgen har gått åt till att bara återhämta mig.. Nu har jag sovit sen runt fyra.. Jag är totalt slutkörd.. Jag är nog en person som antingen ligger hemma och bara sover bort tiden, eller så är jag bara ute och sover aldrig.

Men det har varit så otroligt skönt. Jag är obeskrivligt trött under veckorna, kommer knappt upp på morgonen. Och nästan somnar på lektionerna. Så den senaste tiden har helgerna bara gått åt till att sova sova och sova. Skolan bokstavligt dödar mig. Men jag behöver dom här lugna helgerna, för dom kommande helgerna är väldigt uppbokade. Är det inte match, så är det kalas, fest, resor osv osv. Men det är ju bara roliga saker som tur är! :P

Men nu måste jag gå och trycka i mig lite käk, sen ta mig en dusch, titta på Big Brother och käka resterna av min bj som jag fortfarande inte ätit upp!

Tur jag har Bruno att lyssna på iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0