22.12 - tiden springer iväg..

Och så var torsdagen avklarad och jag har fått påsklov!!! Galet vad jag ska njuta detta lov! Men bara för det är lov kan man inte koppla av skolan helt, nejnej, har både bildprov och teknikrapport direkt när vi ska vara tillbaka...

Men idag har jag haft lite annat att tänka på iallafall. Var i skolan till halv två ungefär. Sen var det hem, fick lite besök, gav pappa presenter! Och sen har vi varit ut och ätit.

BTW!!! JAG SKA TILL LONDON!!!!!!!! :D:D:D:D Jag har vetat om det i ungefär 2 månader, men det har varit hemligt eftersom min pappa fick det i present. Han fyller hela 50-år (han fyller gubbe) idag. Men det är imorgon vi ska fira med hela släkten. Närmare 25 pers kommer imorgon... Så nu ska jag ta min plats i soffan och kolla på lite Wildfire-avsnitt sen hoppa i säng.. Är kanontrött!!

Spelade När & Fjärran nyss med min bror, men det gick skitdåligt så jag gav upp....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0