mysig dag

Hellooo!

Har mått bättre idag som tur är. Hade dock en cpdröm inatt. Hehe! Gick upp vid tolv och ordnade då med dom näst sista julklapparna och sen satte jag igång och gjorde lite köttbullar! Dock tog mjölken slut vid frukosten så det fick bli Julmustköttbullar. Har inte smakat så mycket än, men kan starkt rekommendera pepsi/colaköttbullar. Fett gott!

Efter det fick jag finbesök en snabbis av Ems. Och direkt när hon drog satte jag igång och gjorde chokladparfait tills imorgon. Sen har jag chillat i soffan, varit ute och kört bil en sväng (som förövrigt gick fett bra) och hängt i soffan med min fina familj framför TV:n och mobilspel. Himla mysig kväll! Nu tänker jag slå in dom sista Julklapparna och sen ev. slå på en film. Imorgon är det Julafton och jag har noll julkänslor.

Den här bilden är tagen för lite mindre än ett år sedan, å jag fattar fan inte vart detta år tagit vägen, hjälp

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hah, vad drömde du för något?^^

2011-12-23 @ 23:58:15
URL: http://konsertfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0