12.26 - glad igen

Det finns en gång man inte kan något annat än älska skolan, och det är när lärarna är sjuka, och lektionen är inställd som man slutar, som idag tio i tolv. Det är helt underbart! Och inte nog med det, vi hade ju nationella idag, så egentligen hade jag en lektion idag. Fast nationella räknas väl också som en lektion..

Jaja, är hos min farmor just nu. Men runt två/halv tre tiden ska jag och Ebba ta en prommis upp till Kupolen. Därefter ska jag plugga till mitt SO prov jag har imorgon. Känns väl inte sådär jättekul, men ibland måste man! Vi fick ju iallafall reda på att musikprovet vi skulle haft nästa vecka är inställt, så då blir det en hel vecka att umgås med mina fina vänner. Det känns underbart!

Nej nu ska jag chilla i soffan lite, vi hörs, ha en fin tisdag sålänge! Här i Borlänge skiner solen och det är supermysigt väder ute!:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0