17.19 - ha en fin lördag!

Hej! Har legat i soffan och bara kollat på film sedan jag vaknade. Är alltid så himla trött på lördagar, skolan tar verkligen kol på en! Men nyss tog jag mig en skön uppiggande dusch iallafall.

Kvällen igår var väldigt trevlig. Gjorde väl inte så mycket, men med roligt sällskap blir det väl alltid kul?;-)
Iallafall, ikväll ska jag med päronen bort på middag. Ska bli skönt med en lugn kväll för en gångs skull. Ev. kolla på melodifestivalen och käka godis. Sen sova tidigt och sova länge imorgon. Imorgon väntar en massa grejer att gå igenom, vad som ska göras i veckan då mina päron inte är hemma. Men förhoppningsvis kan jag blogga lite mer då. Man har liksom inte tid på helgerna, men jag gör så gott jag kan!

Nu måste jag blåsa och platta håret innan vi ska åka. Ha en fin kväll, så hörs vi väl imorgon någon gång. Puss!

Kommentarer
Postat av: Emma Emanuelsson

svar: Precis! anonyma töntar (N)

2011-02-13 @ 11:19:48
URL: http://emmaemanuelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0