17.57 - kötta, kötta, kötta Emma

Hejhej! Och Hejhej fredag!!

Äntligen är det fredag, och bara fyra dagar kvar tills tisdag! I am so excited!!:) Vad det är får ni se på tisdag kväll. Hihi!

Äntligen är det slut på veckan, nu har jag en rolig helg att se framemot. Eller iallafall lördag och lite söndag. Men idag ska jag bara chilla med min mormor och kusiner som kommer hit. Vi ska käka pizza och kolla på TV. Jag är alltid svintrött på fredagar, så blir nog att sova tidigt ikväll. Imorgon ska Emma&Ebba komma hit, vi ska laga mat och kolla på film. På söndag kommer E&E hit igen, och då ska vi titta på film igen, och sen måste jag också städa, eftersom m&p kommer hem på måndag.. Då är det slut på friden..

Haha, jaja nu ska jag hoppa in i duschen. Jag och Emma köttade ju på gymmet idag. Och just nu är vi inne i en period som vi måste vara först på allt, vilket innebär att man kör på mycket hårdare för att vinna. Haha, tävlingsmänniskor som vi är.. Sen skulle ni bara veta min träningsvärk från igår, ojoj, den är inte att leka med.

Nej men nu; DUSCH. Vi hörs

Kände mig lite sådär extra biff idag då, eftersom jag vann över Emma hela tiden! Höhö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0