22.10 - det är inte lätt när det är svårt.

Hej!

Jag blir inte långvarig. Jag ska strax hoppa i säng, har ju nationella imorgon. Då vill man vara utsövd så man kan prestera bra. Har iallafall laddat upp med festis och kexchoklad. Känns helt okej nu faktiskt!

Jag får väl som vanligt be er om ursäkt för den katastrofalt dåliga uppdateringen. Men idag har jag flängt runt som en skottspole i hela borlänge känns det som. Stan hit, kupolen dit, möten hit, skola hit. Ja ni hör ju bara. Mitt humör har väl varit som en djup berg-och-dahlbana, från att ha varit världens lyckligaste tjej till att ligga i soffan och gråta floder, typ. Nu börjar allt klarna iallafall, och allt löser sig som tur är!

Nu ska jag iallafall ta och hoppa in i duschen lite snabbt, och sedan kolla lite i svenska häftet så jag är så förberedd som möjligt till imorgon. Så vi får höras mer imorgon istället. Då ska jag hem direkt efter skolan, plugga so och kaaanske skriva lite på min rapport. Sov gott så hörs vi imorgon, med en något gladare Amanda förhoppningsvis!

De här två fina personerna får mig att le, fast man egentligen inte vill. Ni är bäst!♥

Kommentarer
Postat av: Ebba

<3 ni är bäst

2011-02-08 @ 12:36:36
URL: http://ebbaagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0