00.30 - bitterfitta

Just nu sitter jag och är en riktig bitterfitta... Ingenting vill som jag vill. Datorn har vi setat med i några timmar men ännu inte fått ordning på! Sverige förlorade nyss mot Ryssland i straffar. SKIT också!! Jag har ett oc sug som aldrig förr, men jag måste fixa min dator innan jag kan ladda hem den serien. Så bilderna kommer inte idag heller. Fan att allt ska skita sig hela tiden! Så ja, jag vet inte riktigt när det kommer, men det kommer.

Kaaaanske om vi har tur kan jag fixa det imorgon, men somsagt, inget blir som planerat.. Men jag hoppas! Nu ska jag iallafall titta klart på Inception och sedan sova. Imorgon väntas mat hemma hos min farmor, jag längtar såååå! Hon gör aaalltid den där lilla extra goda maten.

Sovgott så hörs vi väl i morgon. Puss, puss!♥

Gamla bilder sen i somras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0