17.42 - sjuk IGEN..

Hejsan!:)

Ledsen att jag bloggat så dåligt. Men tyvärr har min jäkla förkylning tagit om igen. Det är tredje gången jag blir sjuk på mindre än 1,5 månad. Det här suger verkligen! Jag vaknade ungefär en miljard gånger inatt av att jag inte kunde andas för att jag var så täppt i näsan, och ni vet när man är sådär äckligt torr i munnen. Usch! Så hela den här lördagen har jag spenderat i soffan, tittat klart på säsong sex av The Hills. Så nu måste jag hitta någon anna serie att följa! Hihi!

Annars, hur är det med er? Jag själv ska läsa lite bloggar nu, och senare ska vi göra hemgjord kebab och äta. Till efterrätt ska vi äta choklad och bananer gjorda i ugnen tillsammans med vaniljglass. Kan visa er bild sen! Och om det blev gott kan jag dela med mig receptet. Vi hörs om en stund!

Ta mig till ett varmt laaaaand!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0