18.07 - trevligt!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och träffat min Jullan Bullan. Åå den tjejen är så himla roligt, och vi har super kul ihop. Synd att det bara går så långt emellan där vi ses! Vi har alltid en miljon saker att berätta för varandra när vi ses. Så om vi bestämmer att vi ska gå på kupolen sitter vi bara på en bänk i flera timmar och snackar! Haha:D

Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt resten av kvällen, tror jag! Tänkte iallafall nu börja med några avsnitt av OC, och sedan får vi se vad jag tittar på. Jag fick nåt "cp-ryck" inatt klockan fyra att jag skulle möblera om i mitt rum. Så nu får jag testa hur det är att kolla på film med denna möblering, spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0