21.50 - det ser ganska ljust ut för mig 2011

Förändring är det väsentliga i livet, så var flexibel och anpassningsbar till nya utvecklingar som är i beredskap för dig i år 2011. Du kan se vinster eller förbättring av områden med delad ekonomi, gemensamma ägodelar, arv, lån och skatter. Nu är allt detta kan vara för förvirrande och alltför utom kontroll ibland, men det kommer bli kul och du kommer att uppskatta var du landa upp i slutet av året.

Det kommer att finnas en övergripande ökning i din rikedom, och detta är en utmärkt tid att arbeta med finansiell planering och strategi. Räkna med plötslig presenter / möjligheter. Ekonomiska vinster kan komma via en partner. En stor glädje för HJÄRTLIGHET råder som alla dina önskningar uppfyllda och din ecstasy känner inga begränsningar. En känsla av trygghet är fast på känslomässig nivå samt finansiellt. Hitta tid för dina fritidsintressen, underhållning och fritidsaktiviteter och leva ditt liv på dina villkor.

Ditt intellekt och intelligens är respekterad av alla runt omkring. Personer som arbetar med teknik och naturvetenskap får oväntade framgången och kan ha turen att vara en del av ett antal nya forskning eller uppfinning. De som bedriver formella studier eller är på formella studier kan räkna med för deras erkännande nu. Du håller på att snubbla på nya möjligheter.

Några av er kanske genomlida förlusten av social identitet och status som ditt rykte är förstört av din okloka handlingar och även fiender. När ditt liv spelar i en långsam läge du miste om större chanser som kan ge dig större möjligheter. Några av er kanske behöver ta itu med frågor som rör lag eftersom vissa juridiska problem kan dyka upp när som helst.

Skydda dig själv från att fastna i någon typ av skuld och riskfyllda satsningar. Ha tro på dig själv, om du har tillräckligt med skjuta, du behöver inte oroa sig för dra. Viljan att vinna är viktigt, men viljan att förbereda är avgörande. Ditt rykte står på spel nu och även dina små misstag kan få din berömmelse och vinning smutsiga. Undvik morot och piska och försöka hitta varaktighet i ditt arbete och omgivning.

Du kanske måste arbeta mycket hårdare och vinst / tillväxt genom egen ansträngningar är osannolikt, men inget att oroa sig eftersom du kommer att gynnas genom partnerskap. Var beredd på att driva saker svårare eftersom vad du behöver nu, kanske inte kommer så lätt. Den preliminära känsel obevisade kan bli en besvikelse trots allt blod och möda du lagt in i saker. Det bästa är att du får lära dig att utarbeta en avsevärd styrka inifrån.

Romance kommer framför i sin fulla storsinthet som romantiska tankar stimulerar dina sinnen och du känner oemotståndlig flod av kärlek till din älskade. Din visdom är avgudad av alla som du får möjlighet att lära dig många saker nu. Din girighet att vara i rampljuset och din önskan att få uppskattning gör du faller för ens av balk åtgärder. Tänk efter innan egenskap eftersom det man sår, skördar du.

Allt detta för din personliga bra som i slutet av år 2011 kommer du vara mycket säker och framstår som en av de mycket få människor som “får saker att hända”. Du kommer antagligen att känna sig mer flexibel med miljön och som kommer att göra det enklare och smidigare. Framgång kommer inte till dig … du gå till det!

Texten kopierad från horoskop2011.org

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0