16.30 - skön torsdag





Det har vart en helt okej torsdag idag. Började halv elva, då lirade vi golf. Fan det är riktigt kul när det går bra! Bara för att skryta lite så slog jag en 110m när jag fick på ett bra skott. Haha, jag har faktiskt bara spelat 2-3 gånger i mitt liv. Efter varje gång jag har spelat lovar jag mig själv att åka dit igen, men tyvärr blir det aldrig av. Får fan dra mig i kragen och dra dit och spela lite! Haha......

Efter att vi slutat kring ett så tog jag och Sofia cyklarna till Kupolen för att kirra klart musiken. Efter att vi intervjuat klart gick vi ut i solen, tog oss en glass och började renskriva lite. Nu sitter jag hemma och skriver klart allt på datorn.. När jag är klar med det ska jag äta, sen måste jag byta om för träning! Helt okej dag.. :)

Kommentarer
Postat av: HANNA

det är bra emd mig :D

2011-05-26 @ 16:54:23
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0