21.21 - den kommande veckan

Sitter och lite smått dör av ångest inför Kemiprovet jag har på onsdag.. Har även tre inlämningar jag måste kirra... Dom här två sista veckorna känns rätt eviga måste jag säga... Tur jag har mina vänner som förgyller mina dagar!!! OCH IDAG KOM EBBA HEM, IMORGON FÅR JAG TRÄFFA MIN FINA VÄN JAG SAKNAT SÅ IN I NORDEN!!!

Förövrigt har jag lyckats skaffa internet till en dator här hemma... Men är tillbaka med bloggningen som vanligt när det är helt fixat..

Kan dra lite kort den kommande veckan. Idag var det kalas för min fina mamma som fyller år idag!♥ Imorgon väntar lite... haha jaa vi får se vart kvällen slutar.... Onsdag ska jag klippa gräs åt grannen och skriva inlämningar som fan..... Torsdag är det packa, träning och hem till syrran och på fredag drar jag och hon till Stockholm!! Det kommer så sjukt opassande som det bara kan, men trots det ska det bli äckligt jävla skönt!
Hemma på söndag igen.

Nu hade jag tänkt efter några timmars plugg av kemi (döda mig vad jag kommer få plugga arslet av mig imorgon....) att hoppa in och ta mig en välbehövlig dusch innan jag bänkar mig i soffan framför BB. Ha en fortsatt fin kväll, och hoppas er vecka blir fin! Puss puss till er!

Förövrigt steker jag som attans i mina nya glajjer jag köpte i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0