inget slår er grabbar, ni är bäst

Gårdagen blev rätt spontan om man säger så. Hade riktigt kul med grabbarna först och sedan drog jag vidare. Behövde få några saker lösta och det har jag nu fått och det känns äckligt skönt. Att gå runt och inte veta är bland det jobbigaste som finns. Även fast jag hellre hade vart kvar med grabbarna kände jag att nu när jag hade chansen att få klarhet i saker så vare det jag behövde göra.

Idag hade man väl kunnat vart piggare, men men, har vart en skön dag när jag bara chillat i soffan, ibland behövs det med. Nu ska jag strax krypa till kojs och sova äckligt gott. Godnatt på er, vi hörs imorgon.


Snodde två bilder från Dempas facebook! Haha


Nu blir det en nyttig nästa vecka. Inge godis, absolut inge alkohol, ska komma igång med träningen också. Allt detta är mer än välbehövligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0