jag suger

Vad fan har hänt? Jag skiter i allt plugg vi har. Hela tiden. Vare sig det är lite glosor eller prov. Jag orkar inte. Jag har verkligen noll skolmotivation. Fuck.

Tänker fortsätta bänka mig i soffan. Ska bara gå och göra mig klar. Imorgon blir en rolig men äckligt lång dag. Skola 8-12. Därefter ska jag till Ica Maxi, jag ska hinna gymma, jag ska hem till Malin och säga bye bye blondie till mitt hår, jag ska hinna hem, äta, hjälpa pappa och bli lite rikare, jag ska på bio 23.59 och SEN slocknar jag och Malin som två stockar hos mig. Prov direkt på onsdagsmorgonen. FML. Vi hörs när jag lever igen, he he

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0