en oseriös daaaaag hejs svejs

Och så har torsdagen gått och så har vi bara fredagen kvar. WEHÅ. Idag var veckans jobbigaste dag.. Men nu är den över. Åkte hem efter skuulan och somnade som vanligt. När jag vaknade drog jag till min syrraaaaaa och chillade lite. Nu är jag home igen och kluckan åtta ska jag se på TV.

Hade ju vart nice med Hagafest idag..... Men men, måste ta det lite lugnt på partyfronten känner jag..... Kanske blir till helgen, annars kör jag all-in nästa helg då jag fyller åååårrr :D :D Önskar iallafall alla fina vänner som ska på Hagafesten ikväll att ni får en kul kväll. Själv kommer jag må prima ballerina imorgon å inte niiiiiii :D Nej nu är jag för oseriös, ska hitta på något kul å blogga om istället. Hörs snart då förhoppningsvis. Puss å kram

Cuuula tjejer som precis åkt Fritt Fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0