livet rullar på

Orkade inte blogga igår.. Var totalt död när jag kom hem, och det kommer jag förmodligen vara alla måndagar och tisdagar det närmsta veckorna innan man kommer in i det. Har somsagt karaktär då och tro det eller ej, men det tar knäcken av en.

Är totalt slut i huvudet, har sovit dåligt dom senaste nätterna.. Så ska väl ta min dagliga powernap. Mitt huvud funkar typ inte annars. Tre dagar kvar förövrigt i skolan.. Tre dagar med lektioner. (kill me) På fredag blir det kalas för mig och på lördag fyller jag ååår!! Längtar som ett as. Livet leker som vanligt, och jag mår förbannat bra. Jag älskar livet så jävla hårt och jag tror fan jag aldrig mått såhär bra eller haft ett sånt roligt liv jag har just nu. Puss på er alla fina människor. Hoppas ni också känner så som mig. Om inte, hoppas ni gör det snart. För fy fan va bra allt känns. Ta hand om er. Jag bloggar när jag känner för det. Har somsagt tröttnat igen, hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0