upp och ner

Mitt liv är upp och ner just nu. Ena dagen leker livet, andra suger det getpung.
 
Skolan har dragit igång igen, ny klass, ny mentor osv. Känner på mig att det kommer bli två grymma år!! Skolan känns riktigt bra och jag tycker det är kul. Skönt med rutiner igen, ha något att göra på dagarna och umgås med mina fina vänner.
 
Det är mycket som händer och sker i mitt liv. Snart flyttar jag, för första gången i mitt liv. Iallafall som jag minns. Jag var inte ens 1år sist jag flyttade. Nu lämnar vi hus och tomt och beger oss in i en lägenhet. Det känns både grymt och rent skit. Ibland kryper sig ångesten på att lämna detta fina hus. Har så många fina minnen härifrån och har ju i princip bott här hela mitt liv. Men ändå känns de förbannat skönt att lämna alla dåliga minnen jag har här. Minnen som jag helst vill glömma, men som påminner mig hela tiden. Så det är mycket blandade känslor just nu.
Tycker iallafall att jag börjar komma på fötter igen, åtmindstonde någorlunda. Allt tar ju sin tid. Tyvärr.
 
Jag försöker glömma det förflutna och gå vidare. Det är svårt, jävligt svårt. Men jag har som tur är världens bästa vänner med mig, och utan dom hade jag aldrig kommit så långt på vägen på så kort tid som jag faktiskt gjort.
 
Känner för att komma igång på riktigt med bloggen igen, det är ju så himla kul att ha kvar. Så jag ska göra mitt bästa. Men somsagt, vissa dagar är som dom är, och då blir det som de blir. Jag kom nyss hem från brallan iallafall, var och hämtade ett tappat örhänge hos Stoffe och sedan tog jag bussen hem och träffade på Anders som jag snackade lite skit med, mycket trevligt!
Nu har jag bänkat mig i min soffa framför TV:n och kollar på Svenska Hollywood fruar. Ska snart ta mig en dusch och göra mig redo för en ny skoldag. Imorgonkväll blir det grillning hos mormor med familj + kusiner. Hoppas det blir trevligt.
 
Jaja nu blev det mycket babbel, men nu kör vi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0